zo mooi is jazz
Boekingen Uitbreidingen
Referenties Earcatchers


Contact:

030-2447546
06-21838640
info@jazzduo.nl

 

 

 

 

 

 

 

Only this lonely that
Let's jumpo

 


Earcatchers

'Earcatchers' zijn muzikale, zinnenprikkelende ontmoetingen die uw oren strelen, uw inspiratie opwekken, uw creativiteit bevorderen en u betrekken bij de muzikale beleving van de muzikant. Earcatchers kunt u apart boeken of integreren in een event of trainingstraject. Na een uurtje 'earcatching' vervolgt u uw beursdag, bedrijfstraining of congres gegarandeerd met frisse energie en inspiratie!


1.What about jazz?

Een muzikale ontmoeting met Jazz
'Jazz? Dat begrijp ik niet'. Een opmerking die wij wel eens opvangen zodra het woord 'jazz' valt. Net als goede wijn, hoef je jazz niet te begrijpen om ervan te kunnen genieten. Het is gewoon een kwestie van leren luisteren. Het zal u opvallen dat sommige jazzprincipes zelfs uitermate eenvoudig zijn, zoals het toepassen van herhaling. En heeft u wel eens gehoord van 'de tactiek van het wijzende vingertje'?

Aan de hand van jazzstandards en improvisaties nemen Gé en Ad u mee in hun muzikale beleving. Wat spelen ze nou eigenlijk? Welke interactie vindt er tussen hen plaats? Hoe klinken verschillende jazzstijlen? 'What about jazz' is een laagdrempelige muzikale ontmoeting die boeit, raakt en inspireert.

 

2.Creativiteit in een seconde

Een ontmoeting met improvisatie
Het jazzduo gaat al spelend en improviserend in op zaken als creativiteit versus ambacht, communicatie en identiteit bij het ontwikkelen van creativiteit. Elementen die ook binnen succesvol ondernemerschap een belangrijke rol spelen. Na deze ontmoeting neemt u zeker een vleugje creativiteit met u mee!

Geen enkele ontmoeting is hetzelfde. Een ontmoeting bestaat immers voor een groot deel uit improvisatie! Elementen die in deze bijzondere muzikale ontmoeting aan bod komen:

  1. Inspiratie: waar haal je het vandaan?
  2. Ambacht: een kwestie van beheersing en beleving
  3. Voorbereiding voorafgaand aan improvisatie en creativiteit.
  4. Controle versus Loslaten, Denken versus Reageren
  5. Vrije improvisatie en improvisatie over een structuur

3.Kerstspecial

Kerst: het feest van liefde, licht en warmte. Van verbondenheid, en misschien ook van een vleugje melancholie. Bij uitstek een gelegenheid om de werkstress los te laten en de emotie te omarmen. Ter gelegenheid van het kerstfeest hebben wij ons repertoire uitgebreid met een aantal meesterlijke kerstclassics. Luistergenot is praktisch onvermijdelijk!

I'll be home for Christmas
Rudolf

4. Relatiegeschenk

U heeft genoten van een bijzondere dag met mooie muziek van ons duo en wilt uw bezoekers, klanten of vrienden een aandenken geven?

Deze keer even geen pen, stressbal of koffiekop met logo als relatiegeschenk, maar een originele gift in de vorm van mooie muziek om naar huis te nemen en steeds te blijven ervaren

Wij bieden u twee originele mogelijkheden:

  • Wij produceren speciaal voor u een creditcard-usb-stick met muziek van het jazzduo en bedrukt met de foto van het duo en uw logo.
  • Wij produceren een herinnerings-cd met de muziek van ons jazzduo, op uw verzoek voorzien van het logo van uw bedrijf.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een van deze speciale earcatchers.

info@jazzduo.nl
030-2447546
06-21838640